Προσωρινή Διαταγή για τεχνικές εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας του Κόμματος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 13:45 Προσωρινή Διαταγή για τεχνικές εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας του Κόμματος

Εν αναμονή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων για τον ανισόπεδο κόμβο εισόδου του Ε65…

«Πράσινο φως» σε επείγουσες απαραίτητες τεχνικές εργασίες, πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 2 Φεβρουαρίου 2023, εξέδωσε το Δικαστήριο για το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί με τον ανισόπεδο κόμβο στην νότια είσοδο - έξοδο του Ε65.

Από τους συνηγόρους των κατοίκων της Κοινότητας Κόμματος Λαμίας, Κωνσταντίνα Αρβανίτη και Κωνσταντίνο Παπαδάκη, αμέσως μετά την αναβολή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της Ανώνυμης Εταιρίας που είναι υπεύθυνη για τα έργα, κατατέθηκε αίτημα προσωρινής διαταγής λόγω του επείγοντος του θέματος.

Το Δικαστήριο απέρριψε το υποβληθέν αίτημα προσωρινής διαταγής για την καθαίρεση του Ανισόπεδου Κόμβου Λαμίας του Ε65 και διεύρυνσης της κοίτης της γερμανικής τάφρου, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κατάσταση η οποία να μην μπορεί να ανατραπεί με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Ωστόσο κρίνοντας ότι υπάρχει ανάγκη εξέδωσε αυτεπαγγέλτως προσωρινή διαταγή για τη ρύθμιση της κατάστασης και την εκτέλεση τεχνικών εργασιών, όπως πρόσθετα εγκάρσια τεχνικά έργα, κατασκευή αντιπλημμυρικής τάφρου, οριοθετήσεις και διευθετήσεις της τάφρου Λαμίας και της νέας κοίτης του Σπερχειού με σκοπό την αντιπλημμυρική προστασία των κατοίκων του Κόμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση