Το αυτοκίνητο διαλύθηκε - Ο οδηγός βγήκε σώος - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 07:26 Το αυτοκίνητο διαλύθηκε - Ο οδηγός βγήκε σώος - Δείτε εικόνες

Το αυτοκίνητο τούμπαρε, προσέκρουσε πάνω σε μάντρα σπιτιού με κάγκελα, και έγινε μια άμορφη μάζα.

Ένα φοβερό τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια, καθώς ένα αυτοκίνητο τούμπαρε, αφού ο οδηγός του κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κατευθυνόταν από την Νέα Αρτάκη προς τον Πισσώνα, όταν τον πήρε ο ύπνος την ώρα που οδηγούσε.

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό τούμπαρε και στο τέλος έπεσε με δύναμη πάνω σε κάγκελα ενός σπιτιού, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.

Ο οδηγός μέσα στην ατυχία του στάθηκε πολύ τυχερός, αφού δεν τραυματίστηκε και απεγκλωβίστηκε από το όχημα με την βοήθεια των εθελοντών της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης καθώς και των πυροσβεστών από τη Χαλκίδα.

Δείτε φωτογραφίες από το eviathema.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση