ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 07:57 ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

Υπαγόμενοι στην προστασία του Ν.2643/98…

Σήμερα, Παρασκευή 23/12/2022, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ καθώς και στο κατάστημα του ΚΠΑ2 ΛΑΜΙΑΣ της ΔΥΠΑ, οι οριστικοί πίνακες μοριοδότησης των υπαγομένων στην προστασία του Ν.2643/98. 

Ανάλογοι πίνακες αναρτήθηκαν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής - Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, καθώς και στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), Κομοτηνής, Τρίπολης, Ρόδου και Σύρου.

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται αποκλειστικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του υποψηφίου.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί από τους υποψηφίους στη διεύθυνση https://2643.services.gov.gr κάνοντας είσοδο με χρήση των προσωποποιημένων κωδικών TaxisNet και επιλέγοντας την προκήρυξη στην οποία συμμετείχαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση