Σύλληψη 89χρονου για λαθραία τσιγάρα και καπνό στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 00:14 Σύλληψη 89χρονου για λαθραία τσιγάρα και καπνό στη Χαλκίδα

Στη σύλληψη 89χρονου Έλληνα προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (22/12), στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας για παράβαση του νόμου “περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα”.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στη Χαλκίδα, εντοπίστηκε ο συλληφθείς να κατέχει μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα καπνικά προϊόντα, διαφόρων επωνυμιών. Στη συνέχεια, ο 89χρονος παρέδωσε και άλλη ποσότητα καπνικών προϊόντων, τα οποία βρίσκονταν σε αποθήκη που διαχειρίζονταν ο ίδιος και τα οποία δεν έφεραν ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνολικά κατασχέθηκαν τετρακόσια εξήντα (460) πακέτα τσιγάρων, ήτοι εννέα χιλιάδες διακόσια τσιγάρα (9.200), και είκοσι πέντε (25) συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, συνολικού βάρους ενός κιλού και διακοσίων πενήντα γραμμαρίων (1.250gr).

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση