Οι Ευχές του ΓΕΠΑΔ στους Στερεοελλαδίτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 09:02 Οι Ευχές του ΓΕΠΑΔ στους Στερεοελλαδίτες

Ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα έδωσε τις ευχές του ανήμερα των Χριστουγέννων στους μάχιμους αστυνομικούς μέσω ασυρμάτου.

Στην έδρα της ΓΕΠΑΔ στη Λαμία βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Υποστράτηγος Σπύρος Σκλάβος, ο οποίος μίλησε με όλα τα υπασπιστήρια στους πέντε νομούς της Στερεάς, ενώ από τον ασύρματο ευχήθηκε και εμψύχωσε τους αστυνομικούς που ανήμερα των Χριστουγέννων είχαν υπηρεσία στο δρόμο , μακριά από τις οικογένειές τους, για την ασφάλεια των πολιτών.

Επίσης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος απέστειλε κάρτα με ευχές για καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους τους Στερεοελλαδίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση