Αμφίκλεια: Αλλαγή της στέγης στο παλιό νηπιαγωγείο από το Δήμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 07:55 Αμφίκλεια: Αλλαγή της στέγης στο παλιό νηπιαγωγείο από το Δήμο

Συντήρηση και της στέγης του νέου…

Εκμεταλλευόμενοι τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές οι άνθρωποι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας έτρεξαν τις εργασίες για την αλλαγή στέγης στο παλιό Νηπιαγωγείο Αμφίκλειας, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον ως διδακτική αίθουσα από το Δημοτικό Σχολείο.

«Η εν λόγω στέγη, λόγω παλαιότητας και φθοράς από τον χρόνο, επέτρεπε την εισροή υδάτων, καθιστώντας την καθημερινότητα των μαθητών δύσκολη και επικίνδυνη», σύμφωνα με τη δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή, που ενημέρωσε και για τον έλεγχο και συντήρηση της στέγης του νυν Νηπιαγωγείου Αμφίκλειας.

«Παρεμβάσεις καίριες και απαραίτητες για την ασφάλεια των παιδιών μας, ήταν και παραμένουν προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής», συμπληρώνει η κα Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση