Στο ΚΥ Στυλίδας Χρήστος Σταϊκούρας και Φώτης Σερέτης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 08:57 Στο ΚΥ Στυλίδας Χρήστος Σταϊκούρας και Φώτης Σερέτης

Εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργού Οικονομικών στις 24 Οκτωβρίου 2022 για την έκτακτη χρηματοδότηση της 5ης ΥΠΕ με 250.000 ευρώ, προκειμένου τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία της Φθιώτιδας να αναβαθμιστούν σημαντικά, μέσω της απόκτησης κρίσιμου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Στυλίδας, το οποίο παρέλαβε και πλέον διαθέτει, έναν καινούριο βιοχημικό αναλυτή και έναν νέο κλίβανο, ενώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προμηθεύτηκε νέες στολές εργασίας.

«Σύντομα, το Κέντρο Υγείας Στυλίδας αναμένεται να ενισχυθεί επιπλέον, με απινιδωτή και καρδιογράφο.

Παρόμοιο εξοπλισμό θα παραλάβουν άμεσα και τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας της ΠΕ Φθιώτιδας, καθώς η 5η ΥΠΕ ολοκλήρωσε έγκαιρα και αποτελεσματικά τις σχετικές διαδικασίες.

Με συνέπεια και ταχύτητα, η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβάθμια δημόσια υγεία και αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Φθιώτιδα είναι στην πρώτη γραμμή», είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στο βίντεο, που ακολουθεί, τι δήλωσε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Χρήστου Σταϊκούρα και του Φώτη Σερέτη στο ΚΥ Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση