Έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 08:57 Έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Άγνωστες οι προθέσεις των δραστών για το αν προσπαθούσαν να διαρρήξουν ή απλά ήθελαν να κάνουν ζημιές…

Σοκ για επαγγελματία στο κέντρο της Λαμίας στην οδό Όθωνος όταν το πρωί του Σαββάτου (21/1) βρήκε τις βιτρίνες του καταστήματός του σπασμένες.

Οι δράστες φρόντισαν να σπάσουν τις βιτρίνες που βρίσκονταν σε σημείο που δεν φαινόντουσαν καθαρά από τον κεντρικό δρόμο, ενώ από τη μανία τους ξεκόλλησαν και τα αλουμίνια.

Ο επαγγελματίας ειδοποίησε την αστυνομία και όπως ενημερώθηκε το ίδιο βράδυ - πιθανότατα πρωινές ώρες πριν ξημερώσει - άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές και σε ακόμη τρία καταστήματα.

Γεγονός είναι πάντως ότι δεν εισήλθαν εντός σε κανένα από αυτά και είναι άγνωστο αν προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τα διαρρήξουν ή απλά ήθελαν να προκαλέσουν ζημιές.

Στο κέντρο της πόλης πάντως υπάρχουν αρκετές κάμερες και υπάρχει άφθονο υλικό για τον εντοπισμό των θρασύτατων δραστών που προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση