Έφτασαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 07:53 Έφτασαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα στο Δήμο Δομοκού

Η πρώτη σύμβαση που υλοποιεί πανελλαδικά η Cosmote. Με τρία Unimog στη μάχη του φετινού χιονιά…

Τα τρία πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα από τα οκτώ που περιλαμβάνει η σύμβαση με την Cosmote, έφτασαν την Παρασκευή (20/1) στο αμαξοστάσιο του Δήμου Δομοκού.

Η σύμβαση υπεγράφη μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη και αφορά την «Προμήθεια οκτώ (8) Ηλεκτροκίνητων οχημάτων - Υποδομές ηλεκτροκίνησης - Ηλεκτρικά οχήματα - Σταθμοί φόρτισης του Δήμου Δομοκού» συνολικού προϋπολογισμού 1.254.880,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ-12 του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Μάλιστα είναι η πρώτη που υλοποιεί η Ανάδοχος εταιρεία Cosmote, πανελλαδικά!

Με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος παρέλαβε τα καινούρια οχήματα, ενώ ήδη στη διάθεση του Δήμου βρίσκονται και τρία Unimog που θα ριχθούν στη μάχη με τα χιόνια. Το ένα από αυτά ολοκαίνουριο και τα άλλα δύο από ανακατασκευή και επίσης ετοιμοπόλεμα για το χειμώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση