Θεοφιλόπουλος: «Προστατέψτε και αναδείξτε αυτόν τον υπέροχο πλούτο του τόπου σας…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 14:31 Θεοφιλόπουλος: «Προστατέψτε και αναδείξτε αυτόν τον υπέροχο πλούτο του τόπου σας…»

«Θα σας Θυμάμαι πάντα με αγάπη…», το μήνυμα του απερχόμενου Διοικητή ΠΕΠΥΔ Στερεάς Ελλάδας…

Με ένα μήνυμα γεμάτο συναισθήματα, ο Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος αποχαιρετά τη Λαμία, τη Φθιώτιδα και τη Στερεά για να αναλάβει καθήκοντα ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Π.Σ. Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, με έδρα την πόλη της Σάμου.

Ο κ. Θεοφιλόπουλος ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, τους αποχαιρετά με αγάπη και τους ευχαριστεί για τη βοήθειά τους στο δύσκολο έργο της υπηρεσίας.

Η επιστολή:

«Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου ένα ακόμη κεφάλαιο ολοκληρώνεται στην πυροσβεστική μου διαδρομή ως Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας. Μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος προάγομαι στο βαθμό του Υποστρατήγου και μετακινούμε στη νήσο Σάμο, ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Π.Σ. Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, με έδρα την πόλη αυτής. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πάνω απ' όλους το Θεό που μου έδωσε υγεία και δύναμη για να μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου και ακολούθως τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες, Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών, Φωκίδας κ. κ. Θεόκτιστο, Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο, Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο, Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. κ. Χρυσόστομο, οι οποίοι μου πρόσφεραν την αμέριστη πνευματική στήριξή τους σε κάθε δύσκολη στιγμή που κλήθηκα να αντιμετωπίσω.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συναδέλφους μου, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Εύβοιας τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια αυτών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πολεμικού Αεροδρομίου Τανάγρας και την 7η Ε.Μ.Α.Κ., οι οποίοι ανταπεξήλθαν επάξια στα καθήκοντά τους παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι Υπηρεσίες μας, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο και είμαι υπερήφανος γι' αυτούς.

Σε αυτό το σημείο Θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες αλλά και την ευαρέσκεια μου στα εθελοντικά Κλιμάκια, τους εθελοντές πυροσβέστες και τις εθελοντικές ομάδες, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους καθώς και όλους τους πολίτες των Νομών της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι κάθε στιγμή ήταν στο πλάι μας και μας στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο και να τους τονίσω ότι η συνεισφορά τους στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως επίσης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον κ. Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες, τον Γενικό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας και την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας με τους ανά Περιφερειακή Ενότητα Προϊσταμένους, τους Δήμαρχους όλων των Δήμων καθώς και τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας για την υποστήριξή τους και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ ακόμη τις Δικαστικές Αρχές, τους Διοικητές των Στρατιωτικών Σχηματισμών που εδρεύουν στην Στερεά Ελλάδα, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας καθώς και τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Νομών, και όλους τους Λιμενάρχες, τους κατά τόπο Δασάρχες, το Κλιμάκιο της 359 ΜΑΕΔΥ που εδρεύει στη Λαμία αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που με στήριξαν και ανέδειξαν το δύσκολο έργο της Υπηρεσίας μας.

Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που με αγκάλιασαν και μου έδωσαν την αγάπη τους. Ο Θεός να σας έχει πάντα γερούς κι ευτυχισμένους.

Τέλος Θα ήθελα να σας καλέσω να στηρίξετε τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει και να κάνει ο καθένας ότι μπορεί από τη μεριά του για να προστατέψει και αναδείξει αυτόν τον υπέροχο πλούτο του τόπου σας. Θα σας Θυμάμαι πάντα με αγάπη και θα είμαι στη διάθεσή σας!!!. Στο επανιδείν

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση