Στερεά: «Έσβησε» 43χρονος πάνω στο τιμόνι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 08:01 Στερεά: «Έσβησε» 43χρονος πάνω στο τιμόνι

Τραγωδία στην εθνική οδό…

Η επείγουσα κλήση στο ΕΚΑΒ ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (24/1) περιέγραφε άνθρωπο που δεν αισθανόταν καλά την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα και ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 43 ετών, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο ύψος του 7ου χλμ της ανωτέρου οδού. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν εκτός από το ΕΚΑΒ και τη Νέα Οδό για τη σήμανση του δρόμου, καθώς το αυτοκίνητο είχε σταματήσει στην αριστερή λωρίδα.

Ο άτυχος άνδρας που διέμενε στην Δ.Ε. Αυλίδας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα κατέληξε.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, που ανέλαβε την προανάκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση