Κυνηγητικός Σύλλογος Λαμίας: Έπιασαν λαθροθήρα εντός καταφυγίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 15:24 Κυνηγητικός Σύλλογος Λαμίας: Έπιασαν λαθροθήρα εντός καταφυγίου

Κυνηγούσε χωρίς να έχει άδεια και με σκυλιά δίωξης…

Οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους εντός του μονίμου καταφυγίου άγριας ζωής Ροδωνιάς, αντιλήφθηκαν να διεξάγεται θήρα με χρήση σκύλων δίωξης.

Εντόπισαν τον κυνηγό και προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο κατά τον οποίον εξακριβώθηκε ότι ο κυνηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας θήρας.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι το κυνηγετικό του όπλο όχι μόνο ήταν γεμάτο αλλά έφερε επτά φυσίγγια ενώ ο νόμος προβλέπει ότι πρέπει να δέχεται μόνο μέχρι τρία. Ακολούθησε η κατάσχεση του όπλου και των φυσιγγίων και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας έχει καταστήσει σαφές, με κάθε ευκαιρία, ότι πάντα στέκεται δίπλα και ενισχύει το έργο των οργάνων ελέγχου της υπαίθρου οι οποίοι δίνουν καθημερινά το ‘’παρών’’ στην περιφρούρηση της περιοχής μας», καταλήγει το δελτίο τύπου του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση