Λαμία: Για τρίτη φορά τους έκλεψαν ρούχα από το μπαλκόνι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 07:53 Λαμία: Για τρίτη φορά τους έκλεψαν ρούχα από το μπαλκόνι

«Τι να πω, ίσως φοράμε το ίδιο νούμερο στα ρούχα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...» είπε ο ιδιοκτήτης στο LamiaReport…

Θύμα κλοπής έπεσε οικογένεια στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, που είδε για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τα ρούχα της μπουγάδας να κάνουν φτερά από το μπαλκόνι της!

Το μπαλκόνι είναι στον 1ο όροφο, αλλά οι ευρηματικοί κλέφτες πατώντας πάνω σε παρακείμενα κάγκελα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, με λίγη προσπάθεια φτάνουν τα ρούχα που κρέμονται κι αυτή τη φορά πήραν ένα μπουφάν και κάτι μπλούζες.

«Τι να πω, ίσως φοράμε το ίδιο νούμερο στα ρούχα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...», είπε χαριτολογώντας στο LamiaReport, ο ιδιοκτήτης, διασκεδάζοντας τη στεναχώρια και το θυμό του για τις επαναλαμβανόμενες κλοπές.

Σημειώνουμε ότι σε προηγούμενη κλοπή, γείτονες είχαν δει δύο νεαρούς Ρομά με ποδήλατα να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα και να τραβάνε τα ρούχα από την μπουγάδα, αυτή τη φορά όμως οι κλέφτες ενήργησαν πιο διακριτικά και χωρίς να τους καταλάβει κανείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση