Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Σοφάδες - Προάστιο λόγω Αγροτικών Κινητοποιήσεων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 10:19 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Σοφάδες - Προάστιο λόγω Αγροτικών Κινητοποιήσεων

Η Κεντρική Οδός ενημερώνει ότι, σήμερα στις 10.00, θα τεθεί σε ισχύ αμφίπλευρη εκτροπή κυκλοφορίας μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σοφάδων  και του Α/Κ Προαστίου, του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας,-Ε65, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Σοφάδων και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Προαστίου.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον  Α/Κ Προαστίου, και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Σοφάδων .

Τέλος, σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει  αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών των Μετωπικών Σταθμών Σοφάδων και Τρικάλων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση