Πεζοπορική διαδρομή και κοπή βασιλόπιτας από τον Όμιλο Φίλων Δάσους Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 11:37 Πεζοπορική διαδρομή και κοπή βασιλόπιτας από τον Όμιλο Φίλων Δάσους Λαμίας

Πεζοπορική διαδρομή, η πρώτη του νέου έτους για τον ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ στην περιοχή του Ξηριά και το Παλιό Υδραγωγείο στο Βόρειο τμήμα της πόλης, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Αφετηρία μας το Δημοτικό Πάρκινγκ στην οδό Αγ Παρασκευής στις 11.00 το πρωί της Κυριακής. Η διαδρομή είναι 4.00km και 70 λεπτών.

Εκεί στο χώρο της παλιάς δεξαμενής στις 12.30 μμ θα κόψουμε όλοι μαζί την βασιλόπιτα, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος, σχεδιάζοντας τις νέες εξορμήσεις μας και θα επιστρέψουμε στην αφετηρία μας.

Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους φίλους.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)
e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμία
www.omfidas.blog

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση