Ο Δημήτρης Φούρλας παραμένει επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 09:28 Ο Δημήτρης Φούρλας παραμένει επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας

Επιστρέφει στη Δ.Α. ο Χρήστος Μουτσώκος από τη Γενική, όπου μετακινείται ο Βασίλης Γόνης. Οι επικεφαλής των Διευθύνσεων Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας…

Δεν επήλθαν ιδιαίτερες αλλαγές στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας μετά την ανακοίνωση από το Αρχηγείο των τοποθετήσεων των Αστυνομικών Διευθυντών.

Έτσι, στη θέση του Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας, παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, που είναι ήδη ο μακροβιότερος στη συγκεκριμένη θέση, την οποία καλείται να υπηρετήσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Α’ Βοηθός θα είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος που αφήνει τη θέση του Βοηθού ΓΕΠΑΔ Στερεάς, όπου θα βρίσκεται πλέον ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Γόνης (επόμενη φώτο).

Στη ΔΑ Φθιώτιδας θα είναι επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές Βασίλης Ριζάκος, Δημήτρης Καταραχιάς, Γιάννης Νικοπολίδης και ο νεοπροαχθείς Ανδρέας Κυρίτσης που μετακινείται από την Τροχαία Λαμίας.

(Ο Α/Δ Δημήτρης Καταραχιάς)

(Ο Α/Δ Ανδρέας Κυρίτσης)

Αμετακίνητος στη θέση του επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, είναι ο Δημήτρης Σιόλος που φέρει πλέον το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις, το έργο του Διευθυντή της ΔΑ Ευβοίας Ταξίαρχου Αθανάσιου Γερογιάκομου, εκτός από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Αγιασοφίτη θα επικουρεί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Κατσακιώρης που μετά την προαγωγή του αφήνει το Τμήμα Ασφάλειας του νομού.

Στη Φωκίδα στη θέση του Ταξίαρχου Γιώργου Καραχάλιου που ανέλαβε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης με βοηθό τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρήστο Κυρίτση.

Στη Βοιωτία παραμένει επικεφαλής ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης με βοηθό τον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Κακούρη και τέλος στην Ευρυτανία όπως έχουμε ήδη γράψει παραμένει ο Ταξίαρχος Ιωάννης Σταματέλλος, με βοηθό την Α/Υ Ολυμπία Γιαννιώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση