Χιόνια και στα χωριά της Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 13:45 Χιόνια και στα χωριά της Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση του Δημάρχου Λαμιέων προς τους Δημότες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ετοιμοπόλεμος είναι ο Δήμος Λαμιέων για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν από τον χιονιά, που από το πρωί έφτασε και στη Φθιώτιδα.

Τα περισσότερα ημιορεινά και ορεινά χωριά του Δήμου έχουν ντυθεί στα λευκά, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία, αφού τα μηχανήματα του Δήμου παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί, όπως βλέπουμε στα επόμενα βίντεο που είναι από Καλαμάκι, Δίβρη και Πύργο Υπάτης.

Από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα είναι στους δρόμους, όπου υπάρχουν προβλήματα, για να συντονίσουν τα συνεργεία, ώστε να παρέμβουν όπου χρειαστεί.

«Ο Δήμος Λαμίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα και από τις πρώτες πρωινές ώρες όλα τα μηχανήματα εκσυγχρονισμού του δήμου είναι στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν την χιονόπτωση και να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, αυτή τη στιγμή χιονίζει στην Οίτη και στα χωριά τα ορεινά της Υπάτης, Στην Παύλιανη και στο Καλαμάκι στην περιοχή που συνορεύει με τα όρια του Δήμου  Δομοκού όπως και στη Δίβρη.

Παρακολουθούμε τα φαινόμενα, τα οποία είναι εναλλασσόμενα και είμαστε σε ετοιμότητα να παρέμβουμε ανα πάσα στιγμή. Έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες, -3 βαθμούς περίπου αυτή τη στιγμή, Πράγμα που διευκολύνει το πάγωμα του χιονιού και του οδοστρώματος. Αυτό θα το αντιμετωπίσουμε με ρίξιμο αλατιού.

Κάνουμε έκκληση στους δημότες μας, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να εφαρμόσουν τα μέτρα τα οποία έχει προαναγγείλει η πολιτική προστασία...», δήλωσε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση