Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 15:28 Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

Με τηλεδιάσκεψη...

Η 2η τακτική συνεδρίαση για το 2023 του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του Σπύρου Νικολάου.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:00’ το πρωί και θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Τα θέματα:

Θέμα 1ο: Τροποποίηση Σύμβασης Νικολάου Γαλάνη για το έργο: «Μεταφορά μαθητών δημοσίων σχολείων χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ευρυτανίας των σχολικών ετών 2022-2023, 2023- 2024 & 2024-2025».

Εισηγητής κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας

Θέμα 2ο: Έγκριση Πρωτοκόλλων Παραλαβής Υπηρεσιών για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη ΒΟΙΩΤΙΑ – (Τροποποίηση / Παράταση Συμβάσεων)

Εισηγητής κ. Φανή Παπαθωμά, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας

Θέμα 3ο: Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών με δυνατότητα επέκτασης για άλλους δώδεκα (12) μήνες, στο πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών για την Π. Ε. Εύβοιας

Εισηγητής κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευβοίας

Θέμα 4ο: Έγκριση των όρων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου, ενός (1) εξωτερικού συνεργάτη, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Προώθηση οίνων ΠΓΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Τρίτες Χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο)», που υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του μέτρου προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εισηγητής κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 5ο: Λήψη απόφασης για τη μεταβολή του τόπου διεξαγωγής της επόμενης (δια ζώσης ή με μεικτό τρόπο) τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, οποτεδήποτε αυτή οριστεί.

Εισηγητής κ. Σπυρίδων Νικολάου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση