Σε λευκό κλοιό η Φθιώτιδα - Χιόνια παντού!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 09:41 Σε λευκό κλοιό η Φθιώτιδα - Χιόνια παντού!

Περισσότερο χιόνι στη Γλύφα από ότι στη Ράχη Τυμφρηστού. Συνεχίζει με την ίδια ένταση το χιόνι στο Μαρτίνο!

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με το τρίτο της κύμα «χτυπά» από το βράδυ τις περισσότερες περιοχές της Φθιώτιδας.

Το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί στο Αιγαίο επηρεάζει πρωτίστως την Εύβοια και τη Βοιωτία δεν άφησε όμως εκτός και τη Φθιώτιδα και ειδικά την ανατολική και τη νότια, ξεκινώντας από τα παράλια και στρώνοντας το χιόνι μέχρι τις βάρκες!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ενδεικτικά από το τι επικρατεί στην περιοχή της Γλύφας, του Βαθυκοίλου, των Ραχών και γενικά στο Δήμο Στυλίδας.

Δείτε βίντεο:

Χωρίς υπερβολή το χιόνι στη Γλύφα ξεπέρασε κατά πολύ το χιόνι που πέφτει στον Τυμφρηστό και στη Ράχη του, που παραδοσιακά είναι το κομμάτι που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη χιονόστρωση στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Τυμφρηστός:

Ράχη Τυμφρηστού:

Και στη Λοκρίδα όμως το χιόνι είναι αρκετό ειδικά στο Δήμο Λοκρών και λιγότερα στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Η χιονόπτωση στην εθνική οδό στο κομμάτι από τα διόδια της Τραγάνας και στη γέφυρα του Μαρτίνου είναι και πάλι εντυπωσιακή.

Δείτε βίντεο:

Χιονίζει όμως και στο Δομοκό (στο "16" και ανατολικά), τον Μπράλο και γενικά στο ορεινό κομμάτι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, ενώ από τις 08:00’ το πρωί της Τετάρτης η χιονόπτωση ξεκίνησε και μέσα στη Λαμία!

Στον παρακάτω χάρτη βλέπετε τις περιοχές που πέφτει χιόνι για τέταρτη συνεχόμενη μέρα:

Το χιόνι αναμένεται να συνεχίσει με διαφορετική ένταση μέχρι την Πέμπτη το βράδυ με πιο γρήγορη υποχώρηση στα νότια και τα ανατολικά τμήματα του νομού.

Ύφεση των φαινομένων και περιορισμό τους στα ορεινά προβλέπεται από την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο  λογικά η «Μπάρμπαρα» θα ανήκει στο παρελθόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση