Φθιώτιδα: Δίπλωσαν νταλίκες στην εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 15:16 Φθιώτιδα: Δίπλωσαν νταλίκες στην εθνική οδό

Χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ομαλοποιηθεί και πάλι η κατάσταση και στα δύο ρεύματα...

Δεν έφταναν τα προβλήματα που δημιουργεί ο καιρός, ήρθαν δύο νταλίκες να διπλώσουν στο ίδιο περίπου σημείο  στο εθνικό δίκτυο της Φθιώτιδας περίπου στον κόμβο της Μαλεσίνας το μεσημέρι της Τετάρτης (8/2).

Ειδικότερα στο ρεύμα προς Λαμία, στο 129ο χλμ, νταλίκα δίπλωσε κλείνοντας σχεδόν το δρόμο, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία και με χαμηλές ταχύτητες και μόνο για ΙΧΕ καθώς τα φορτηγά σταματούσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

Στο απέναντι ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος περίπου της παλαιάς εξόδου προς Θεολόγο Μαλεσίνας, άλλη νταλίκα δίπλωσε προκαλώντας επιβράδυνση της κυκλοφορίας. Ωστόσο η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την πρωτεύουσα διεξαγόταν κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για τα ΙΧΕ, ενώ τα φορτηγά εκτρέπονταν στο Λογγό.

Τελικά η προσπάθεια των συνεργείων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, που να σημειωθεί ότι γίνονταν κάτω από δύσκολες συνθήκες με έντονη χιονόπτωση, έφεραν αποτέλεσμα και λιγο μετά τις 15:00' η κατάσταση ξεκίνησε να αομαλοποιείται και με τη διέλευση φορτηγών.

Θυμίζουμε ότι μόλις στις 11:30’ το πρωί της Τετάρτης  είχε ανοίξει η εθνική οδός για τα φορτηγά, καθώς είχε μειωθεί η ένταση της χιονόπτωσης και είχε καθαρισθεί ο δρόμος από το χιόνι.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση