Λαμία: Κουκουλοφόρος με μαχαίρι «μπούκαρε» σε μίνι μάρκετ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 08:34 Λαμία: Κουκουλοφόρος με μαχαίρι «μπούκαρε» σε μίνι μάρκετ (φωτογραφία αρχείου)

Αναζητήσεις από την αστυνομία για το νεαρό δράστη…

Κουκουλοφόρος με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε τα χρήματα του ταμείου μίνι μάρκετ το βράδυ της Κυριακής στη συνοικία της Νέας Άμπλιανης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, γύρω στις 10:00’ το βράδυ νεαρός που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα full face και μαύρα γυαλιά, εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την 40χρονη υπάλληλο να του δώσει τα λεφτά από το ταμείο.

Αμέσως με το ποσό που απέσπασε (περίπου στα 150 ευρώ), εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ενώ αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με μηχανές και περιπολικό ξεκίνησαν τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση