«Έφυγε» ο Λαμιώτης Βασίλης Φαλιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 08:23 «Έφυγε» ο Λαμιώτης Βασίλης Φαλιάς

Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στην Ξηριώτισσα.

Σε ηλικία 60 ετών «έφυγε» από παθολογικά αίτια ο γνωστός και αγαπητός συμπολίτης μας Βασίλης Φαλιάς.

Ο 60χρονος Λαμιώτης είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία ως ιπτάμενος μηχανικός, ενώ όταν συνταξιοδοτήθηκε αφιέρωσε τη ζωή του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό που ήταν το αγαπημένο του χόμπι.

Ο Βασίλης Φαλιάς ήταν ένας άνθρωπος έξω καρδιά, ψυχή της παρέας και με διακριτική προσφορά στα κοινά, όπως λένε χαρακτηριστικά οι φίλοι του, που τον έζησαν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Άφησε πίσω του τις δυο λατρεμένες κόρες του.  Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί - κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 10:00'  το πρωί της Παρασκευής στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση