Φθιώτιδα: Πότε θα γίνουν οι κηδείες των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 09:18 Φθιώτιδα: Πότε θα γίνουν οι κηδείες των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Συμεών στο τελευταίο αντίο του Γιάννη και της Ελπίδας…

Η τελευταία πράξη του δράματος στον άδικο χαμό του ελεγκτή του μοιραίου intercity 62, του 55χρονου Στυλιδιώτη Γιάννη Τζοβάρα, θα πουν συγγενείς και φίλοι την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 16:00’ στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Στυλίδας. Την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει και την εξόδιο ακολουθία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που ήταν κι εκείνη επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στο ύψος του Ευαγγελισμού Τεμπών με εμπορικό τραίνο.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 15:30’ στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος Αταλάντης. Μάλιστα ο Σεβασμιώτατος δεν πραγματοποίησε στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Θεοδώρων την ιερά λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνας των Αγίων στην πόλη της Αταλάντης.

«Η λιτανεία μας φέτος θα γίνει αποχαιρετώντας για τον ουρανό την Ελπίδα…», ανέφερε ο Ποιμενάρχης της Φθιώτιδας στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την ημέρα των Αγίων Θεοδώρων στον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της έδρας του Δήμου Λοκρών.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η κηδεία του άτυχου 35χρονου Λιανοκλαδίτη μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη θα γίνει στην Αθήνα. Στη μνήμη του όμως την Κυριακή 5 Μαρτίου οι φίλοι και συγχωριανοί του θα συγκεντρωθούν μπροστά στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Λιανοκλαδίου στις 18:30’ για να ανάψουν ένα κερί.

Το κάλεσμα τους αναφέρει τα εξής:

«Με απόφαση του τοπικού προεδρείου του χωριού μας και φίλων του Σπύρου Βούλγαρη αύριο το απόγευμα στις 6.30 μπροστά από το Δημαρχείο του χωριού μας θα υπάρξει σιωπηλή συγκέντρωση με αναμμένα κεριά στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας και στην μνήμη του Σπύρου καθότι αναγνωρίστηκε η σορός του. Η επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων είναι όσα χρήματα συγκεντρωθούν σε οποιοδήποτε χωριό να δοθούν στις εκκλησίες των χωριών. Γι αυτο το λόγο θα υπάρχει αύριο στην πλατεία κατάσταση οποίος επιθυμεί να δώσει οποιοδήποτε ποσό με το ονοματεπώνυμο του και την υπογραφή του τα οποία χρήματα θα δοθούν με τις καταστάσεις στον παπά Στάθη. Παρακαλω ενημερώστε όλους όσους μπορείτε και σαν σύλλογος και σαν χωριανοί!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση