Κατάληψη και διαμαρτυρία στο Γυμνάσιο - Λύκειο Νέου Μοναστηρίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 10:59 Κατάληψη και διαμαρτυρία στο Γυμνάσιο - Λύκειο Νέου Μοναστηρίου

«Οι νέοι δεν ξεχνούν - Οι νέοι τιμωρούν»…

Κατάληψη στο σχολείο τους για να διαμαρτυρηθούν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχησε την ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους, πραγματοποιήσαν σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου, οι μαθητές του Γυμνασίου με Λ.Τ Νέου Μοναστηρίου.

«Ο πόνος, ο θυμός, τα αναπάντητα “Γιατί” σε όλη την χώρα…. από την μια “πως να κρυφτείς απ τα παιδιά” και από την άλλη με ποια λόγια, που δεν υπάρχουν, να τους εξηγήσεις το αδιανόητο….», σημειώνουν πολύ εύστοχα οι μαθητές του Νέου Μοναστηρίου, που κρατούσαν πανό που έγραφε «Οι νέοι δεν ξεχνούν - Οι νέοι τιμωρούν».

«Δεν έχουμε κανέναν παράπονο από το σχολείο μας ή από τους καθηγητές. Η κατάληψη μας γίνεται αποκλειστικά για να εκφράσουμε τη στεναχώρια και τον πόνο για τις τραγικές απώλειες στο δυστύχημα των Τεμπών», λένε στο LamiaReport οι μαθητές του Γυμνασίου με Λ.Τ. Νέου Μοναστηρίου, ενημερώνοντας ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 8 Μαρτίου, όταν και κορυφώνονται οι διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα από μαθητές και φοιτητές.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση