Η δική μας Μαρία μεγάλη νικήτρια του «The Voice of Greece»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 07:55 Η δική μας Μαρία μεγάλη νικήτρια του «The Voice of Greece»

Η μικρή - μόλις 16 ετών - από τα Μάρμαρα Σπερχειάδας με τη μεγάλη φωνή….

Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη με καταγωγή από τα Μάρμαρα Σπερχειάδας, είναι η μεγάλη νικήτρια του δημοφιλούς σόου “The Voice of Greece”.

Η «μικρή» με τη μεγάλη φωνή, κατάφερε να εξασφαλίσει τις ψήφους του κοινού κερδίζοντας τον μεγάλο τελικό με το τραγούδι "I' d Rather Go Blind" μια νίκη που την πανηγύρισε έξαλλα και ο κοουτς της Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε τη μεγάλη στιγμή της νικήτριας του φετινού διαγωνισμού, που προσφέρει ένα «χρυσό συμβόλαιο» με δισκογραφική εταιρία:

Δείτε τη σπουδαία ερμηνεία της στον τελικό:

Είχαν προηγηθεί ακόμη δύο εκπληκτικές ερμηνείες στα τραγούδια "I Don't Wanna Miss A Thing" με το οποίο προκρίθηκε στη φάση των «2» και το «Με αεροπλάνα και βαπόρια» με το οποίο πήρε αρχικά το εισιτήριο για την τετράδα.

Η Φαίη Σκορδά ανακοινώνει τις δύο κοπέλες που έφτασαν στον τελικό Μαρία και Dodona:

Απολαύστε το χρυσό κορίτσι από τα Μάρμαρα Σπερχειάδας:

Πολλά συγχαρητήρια. Το μέλλον σίγουρα της ανήκει…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση