Θρήνος στα Καμένα Βούρλα για τον Παπα-Στέφανο, πατέρα έξι παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 08:10 Θρήνος στα Καμένα Βούρλα για τον Παπα-Στέφανο, πατέρα έξι παιδιών

Εκοιμήθη σε ηλικία 57 ετών…

Βαρύ πένθος στα Καμένα Βούρλα, καθώς «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, Παπά - Στέφανος Μελισσουργός σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Το δυσάρεστο νέο κυκλοφόρησε αργά τη νύχτα του Σαββάτου, με το θάνατο του πολύτεκνου ιερέα, πατέρα έξι παιδιών, να διαπιστώνεται στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων όπου διακομίστηκε επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επρόκειτο για έναν εξαίρετο ιερέα, υπόδειγμα οικογενειάρχη, πολύ αγαπητού στο ποίμνιό του.

Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Φθιώτιδος:

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος με την κατ΄άνθρωπον θλίψη αναγγέλλει την αιφνίδιο κοίμηση του π. Στεφάνου Μελισσουργού, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Ο μακαριστός π. Στέφανος Μελισσουργός γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου και απεφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Καρπενησίου.

Ενυμφέυθη  την αγαπημένη του σύζυγο Άννα Νομικού με την οποία δημιούργησαν μία ευλογημένη πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδιά.

Διάκονος και Πρεσβύτερος χειροτονήθηκε υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Καρπενησίου κυρού Νικολάου, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια διακονούσε στην Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Διακρινόταν για την ευγένεια του, την ταπεινότητά και το πράον του χαρακτήρος του και την αγάπη και αφοσίωσή του στην Εκκλησία.

Η Εξόδιος Ακολουθία του τελέστηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος  κ. Συμεών την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση