Διακοπές ρεύματος στα Καμένα Βούρλα αύριο Τετάρτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 10:08 Διακοπές ρεύματος στα Καμένα Βούρλα αύριο Τετάρτη

Αναλυτικά οι περιοχές…

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και από ώρες 8:00’ έως 13:00’, προκειμένου να γίνουν εργασίες στις γραμμές μεταφοράς.

Οι διακοπές αφορούν τις περιοχές, της εισόδου των Καμένων Βούρλων από Άγιο Κωνσταντίνο και συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο Ξενοδοχείο «Σίσσυ» και στις οδούς Βύρωνος, Αχιλλέως, Σολωμού, Οδυσσέα Ελύτη, Καραϊσκάκη και Ηλιάδος.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες, να γίνει μικρή υπέρβαση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση