24ωρη Παμφθιωτική απεργία προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 23:35 24ωρη Παμφθιωτική απεργία προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Φθιώτιδας

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 16 Μαρτίου στην πλατεία Διάκου…

Με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.), ενημέρωσε για την προκήρυξη 24ωρης Παμφθιωτικής Απεργίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 απαιτώντας την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την απόδοση των πραγματικών ευθυνών για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

«Η χώρα μας πενθεί. Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, επί το πλείστον νέα παιδιά, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΕΚΠΕΦ και προσθέτει:

«Το κεντρικό αίτημα σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας είναι η ενδελεχής διερεύνηση και η απόδοση ευθυνών, αλλά και η λήψη μέτρων ασφαλείας ώστε να μην ξανά θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, για σύγχρονες και ασφαλείς μαζικές μεταφορές κόντρα στην πολιτική που μετατρέπει τις συγκοινωνίες από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα, για μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ!»

Το κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας σε εργαζομένους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές, μαθητές και όλη την κοινωνία του Νομού Φθιώτιδας, είναι για την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Διάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση