Συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας οι Έμποροι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 17:21 Συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας οι Έμποροι

Πρόταση για δίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ημέρα της Πανελλαδικής Απεργίας…

Ανακοινώσεις εξέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης (15/3) η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας, για τη συμμετοχή τους στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Μάλιστα η Ομοσπονδία σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε για την παράσταση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων - μελών τους στις κινητοποιήσεις, καθώς και στάση εργασίας. Καλούν λοιπόν τα μέλη τους όπως και όλους τους επαγγελματίες σε δίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργοδοτών και των εργαζομένων στην κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις μαζί με την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφ. Ενότητας Φθιώτιδας, καλώντας τα μέλη του σε μαζική προσέλευση, στη συγκέντρωση την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ώρα 18:30’ στην Πλατεία Διάκου.

Στην ανακοίνωση επίσης του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, αναφέρονται και τα αιτήματα, που είναι:

- Η πραγματική τιμωρία όλων όσων ευθύνονται !

- Να μην έχουμε ποτέ ξανά ανάλογα δυστυχήματα ούτε τέτοιον βαρύ φόρο αίματος, εφόσον εξαρτάται από εμάς και μόνο να τα αποφύγουμε.

- Η ανάγκη για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές μεταφορές και συγκοινωνίες συνολικά.

- Η άμεση εφαρμογή ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας.

- Η επίσπευση των μεγάλων έργων εκσυγχρονισμού του συνόλου των σιδηροδρομικών, αεροπορικών, οδικών και θαλάσσιων μεταφορικών υποδομών.

- Η άμεση επαναλειτουργία, με ασφάλεια αυτή τη φορά, των σιδηροδρομικών γραμμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση