Ζευγάρι απατεώνων απέσπασε από επαγγελματία στη Λαμία 3.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 09:21 Ζευγάρι απατεώνων απέσπασε από επαγγελματία στη Λαμία 3.000 ευρώ

Καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης και αναζητούνται…

Ζευγάρι απατεώνων στον Αλμυρό, εξαπάτησε πτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα gegonota.news, έκλεινε πελάτες για να πουλήσει ζωοτροφές και πιστοποιημένη σόγια. Το ζευγάρι άρπαζε τα χρήματα και δεν παρέδιδε ποτέ τα προϊόντα, ενώ “εγκέφαλος” ήταν ο 54χρονος που εμφανιζόταν ως έμπορος και συνεργός του η 51χρονη φίλη του.

Τελευταίο θύμα του ζευγαριού που δήθεν πουλούσε ζωοτροφές ήταν πτηνοτρόφος από την Λαμία, ο οποίος είχε δώσει το 2020 προκαταβολή 3000 ευρώ για να παραλάβει τα προϊόντα. Προχθές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το ζευγάρι καταδικάστηκε ερήμην σε τρία χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης και πλέον αναζητείται για την έκτιση της ποινής.

Στο μεταξύ ο 54χρονος στις 24 Απριλίου του 2019, είχε εξαπατήσει και πτηνοτρόφο στη Κόρινθο. Ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις εταιρείες παραγωγής αυγών και έδινε συμφέρουσες τιμές, καταφέρνοντας να αποσπά μεγάλες προκαταβολές. Από τον επιχειρηματία στην Κόρινθο το ζευγάρι είχε αποσπάσει 9.410 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση