Ποιος Λαμιώτης αγόρασε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 07:50 Ποιος Λαμιώτης αγόρασε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού

Ποιοι θα κατοικήσουν στον «πράσινο» ουρανοξύστη Marina Tower;

Ο ουρανοξύστης Marina Tower με ύψος 200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, θα διαθέτει 200 διαμερίσματα σε 45 ορόφους. Με την ολοκλήρωσή του θα είναι το ψηλότερο κτήριο στην Ελλάδα και ένα από τα συνολικά έξι ψηλά κτήρια που θα ανεγερθούν στο Ελληνικό.

Ήδη έχουν αγοραστεί τα πρώτα πανάκριβα διαμερίσματα και κάτοικοι του «πράσινου» πολυτελούς ουρανοξύστη θα είναι εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ανάμεσα σε αυτούς που αγόρασαν διαμέρισμα στον "Marina Tower" είναι και ο επιχειρηματίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμία. Επίσης εκτός από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, όπως αναφέρει το instanews.gr, δύο ακόμη πρόεδροι της Superleague που αγόρασαν διαμερίσματα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού. Αυτοί είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του Ολυμπιακού και ο Θόδωρος Καρυπίδης του Άρη.

Για την ιστορία, από τα 169 διαμερίσματα, οι υπογραφές έχουν πέσει για τα 127 και δεδομένου ότι εισπράττεται 20% του τιμήματος και ακόμα 27 έχουν δοθεί προκαταβολές, έχουν μπει στα ταμεία 79 εκατομμύρια.

Πάντως, όπως αναφέρει το mononews.gr η μετακόμιση των παραπάνω και των υπόλοιπων ιδιοκτητών των διαμερισμάτων δεν αναμένεται πριν από το δεύτερο τρίμηνο του 2026, δηλαδή σε τρία χρόνια από σήμερα, επομένως η παρουσίαση φέρεται να βασίστηκε στα σχέδια του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners.

«Ένα μοναδικό κτίριο για τα ελληνικά αλλά και παγκόσμια δεδομένα, ένα αρχιτεκτονικό τοπόσημο, το οποίο θα προσδώσει το στίγμα της συνολικής ανάπλασης, έχοντας ως κεντρικό άξονα το πράσινο, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την ποιότητα ζωής. Στο Ελληνικό θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο αστικής ανάπτυξης, που θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής για τη χώρα μας και για όλους τους Έλληνες...», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

Δείτε φωτογραφίες από τον πολυτελή ουρανοξύστη που θα χτιστεί στο Ελληνικό:

Δείτε στο βίντεο γιατί τον ονομάζουν «πράσινο» ουρανοξύστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση