Λαμία: «Οι διαρρήξεις συνεχίζονται κανονικά…»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 09:02 Λαμία: «Οι διαρρήξεις συνεχίζονται κανονικά…»!

Σε απόγνωση κάτοικοι της Ροδίτσας από τη συνεχιζόμενη δράση των «ποντικών»…

Δεν έχουν περάσει 2,5 μήνες από τη στιγμή που κάτοικοι του συνοικισμού «Χόχλιας» στη Ροδίτσα Λαμίας, διαμαρτυρήθηκαν με καταγγελία στο LamiaReport για τα απανωτά χτυπήματα των διαρρηκτών στην περιοχή τους και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν καταγραφεί άλλες τρεις διαρρήξεις!

 «Στη μία περίπτωση ο άνθρωπος που έμενε στο σπίτι μετά τη ζημιά που του έκαναν, μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε. Στη 2η περίπτωση οι γείτονες είδαμε τον κλέφτη και οι φωνές μας τον έτρεψαν σε φυγή. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή (Σ.LR: 10/3) και ήταν ο συναγερμός που τους αποθάρρυνε κι έφυγαν χωρίς να αρπάξουν κάτι…», λέει κάτοικος στο LamiaReport που απευθύνει έκκληση προς κάθε αρμόδιο να κοιτάξει το πρόβλημά τους.

«Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Μόνοι μας προσπαθούμε να προστατεύσουμε τις περιουσίες μας αλλά και τη ζωή μας, καθώς δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι αν τους βρούμε μέσα στο σπίτι μας…», προσθέτει η κάτοικος, που είναι βέβαιη ότι οι κλέφτες θα ξαναπροσπαθήσουν.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντιλαμβάνονται την αδυναμία της αστυνομίας να βρίσκεται συγχρόνως σε πολλά σημεία, αλλά και αυτοί από την πλευρά τους δεν μπορούν να βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται, αλλά το κυριότερο να κινδυνεύει και η ζωή τους. Βλέπετε η δράση των κλεφτών δεν περιορίζεται μόνο τις βραδυνές ώρες, αλλά έχουν χτυπήσει και μέρα μεσημέρι δείχνοντας ότι δεν φοβούνται τίποτα και για αυτό τους θεωρούν ικανούς για το χειρότερο κακό!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση