Δωρεά απινιδωτή και σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών στο ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 14:30 Δωρεά απινιδωτή και σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών στο ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων του σχολείου, για την ευγενική και πολύτιμη προσφορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Χωρίς αμφισβήτηση ο απινιδωτής αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και για άλλη μια φορά τα μέλη του Συλλόγου αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, ευαισθησίας και διάθεσης προσφοράς προς όλους μας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του ΕΚΑΒ Λαμίας κο Λιάσκο Θεμιστοκλή και τους εκπαιδευτές κο Κουλτούκη Στέφανο, κο Λεπίδα Νικόλαο και κο Νικολάου Κωνσταντίνο  που επισκέφθηκαν το σχολείο μας με σκοπό την παρουσίαση και ενημέρωση σχετικά με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), την πνιγμονή από ξένο σώμα και την αντιμετώπιση τραυμάτων.

Η ενημέρωση, θεωρητική και πρακτική που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας, αποσκοπούσε στην παροχή βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη σωστή και ασφαλή παροχή πρώτων βοηθειών σε καταστάσεις επειγόντων περιστατικών και την παρακολούθησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς χωρισμένοι σε ομάδες.

Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος ήταν η Σχολική Νοσηλεύτρια Καροπλέση Ασπασία στα πλαίσια της Προαγωγής Υγείας.

Δείτε εικόνες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση