Η Διεύθυνση Β’βάθμιας Εκπαίδευσης βραβεύει τους διακριθέντες μαθητές του «Θαλή»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 12:50 Η Διεύθυνση Β’βάθμιας Εκπαίδευσης βραβεύει τους διακριθέντες μαθητές του «Θαλή»

Αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023…

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ», που έγινε τον περασμένο Νοέμβρη, σε τελετή που θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00  το μεσημέρι, στην αίθουσα τελετών του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας

 Στην τελετή θα παραβρίσκονται οι μαθητές/τριες που βραβεύονται και οι γονείς τους, εκπαιδευτικοί και Διευθυντές Σχολείων.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν :

η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μπενιάτα Ελένη,

ο Δ/ντης Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σπαλιώρας Κων/νος ,

ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών Φθιώτιδας κ. Καλαντζής Γεώργιος,

η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας κ. Αντωνοπούλου Σοφία.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Φθιώτιδας της Ε.Μ.Ε. κ. Αργυρόπουλο Ηλία με θέμα  “Η σημασία των Μαθηματικών” και από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Πουλιάση Σταμάτη με θέμα ” Η Θέση των Μαθηματικών στις Επιστήμες”.

Στους βραβευθέντες μαθητές θα δοθούν βιβλία με την ευγενική χορηγία των Εκδόσεων Μπάρλας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση