Στυλίδα: Άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν κρεμασμένο
Ο άτυχος άνδρας είχε ταινία στο στόμα και δίπλα του υπήρχε μια σκάλα.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην ανατολική Φθιώτιδα, από την απώλεια ενός 64χρονου Στυλιδιώτη, ο οποίος βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) κρεμασμένος στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 64χρονος συνταξιούχος, που ζούσε μόνος του, δεν απαντούσε από το πρωί στα τηλέφωνα συγγενών οι οποίοι ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν.
Όταν πήγαν στο σπιτι και άνοιξαν την πόρτα βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο 64χρονος ήταν κρεμασμένος από το ταβάνι, χωρίς τις αισθήσεις του, και δίπλα του υπήρχε μια σκάλα. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε και μονωτική ταινία στο στόμα.
Στο σπιτι βρίσκονται αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι ερευνουν προσεκτικά όλα τα ευρήματα, αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Έπεσε μεγάλος σοβάς στα κεφάλια μαθητών την ώρα του μαθήματος - Τι λένε οι γονείς των μαθητών και ο Διευθυντής του σχολείου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
«Ήταν Θεού θέλημα και δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό». Τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, πέντε μαθητές. Τι είπαν στο LamiaReport ο Διευθυντής του σχολείου αλλά και γονείς μαθητών έξω από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου.
«Καλό ταξίδι φίλε Νίνο»: Το αντίο του Θανάση Χριστοδούλου στον Ντίνο Σκαφτούρα
Έφυγε από τη ζωή ο εξαίρετος άνθρωπος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Λαμιακού ποδοσφαίρου Ντίνος Σκαφτούρας.
Αποφυλακίζεται ο 35χρονος Λαμιώτης οδηγός που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη
Στους όρους αποφυλάκισης είναι και η απαγόρευση οδήγησης…
Αύριο η κηδεία του Γιάννη Χαντζή που «έφυγε» ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος Λαμία και Σπερχειάδα
Στις 4:00' το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία του, στη Σπερχειάδα - Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα ζαχαροπλαστεία την ώρα της κηδείας.
Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις ΤΕ στο ΓΝ Λαμίας, τα ΚΥ Φθιώτιδας & το ΕΚΑΒ Λαμίας
Συνολικά 839 θέσεις από την προκήρυξη 2Κ/2026…
Στην Αλβανία ή στο Κόσοβο έχει διαφύγει ο Αλκέτ Ριζάι, μαρτυρία ότι χρησιμοποίησε αστυνομικό φάρο μετά τους πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο
Ο Αλκέτ Ριζάι έχει εξαφανιστεί από τις 14 Σεπτεμβρίου όταν δεν επέστρεψε από άδεια στις φυλακές Δομοκού - Μια ημέρα νωρίτερα είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από beach bar στην Ανάβυσσο