Λαμία: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 07:40 Λαμία: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Παρασκευή

Θα γίνουν και ολιγόλεπτες διακοπές σε αρκετές περιοχές…

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 10:00’ στη Λαμία και συγκεκριμένα σε τμήμα του δικτύου πέριξ του παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών από το ύψος του εργοστασίου SOULIS έως και μετά την διασταύρωση της ΕΛΚΕ, Εργατικές Κατοικίες Ανθήλης, τμήμα ΔΔ Ανθήλης.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 08:00 και στις 10:00, σε τμήμα ΔΔ Ροδίτσας, Βιολογικός Καθαρισμός Λαμίας, εργ. κατοικίες Ν. Μαγνησίας, τμήμα Μ. Βρύσης, τμήμα Ν. Μαγνησίας, στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Θεσ/νίκης στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, αρδευτικά Ανθήλης (ορυζώνες), έως τα διόδια της Αγ. Τριάδας για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση