Τρίκαλα: Ελεύθερος υπό όρους ο 84χρονος που πήγε με 17χρονη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 10:35 Τρίκαλα: Ελεύθερος υπό όρους ο 84χρονος που πήγε με 17χρονη

Νέο σοκ με 56χρονο ελαιοχρωματιστή που παρενοχλούσε μαθήτριες…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 84χρονος που συνελήφθη στα Τρίκαλα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε 17χρονη, έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr μετά την πολύωρη απολογία του, ο Ανακριτής αποφάσισε ο 84χρονος από τα Τρίκαλα να αφεθεί ελεύθερος, με εγγύηση 3.000 ευρώ, παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι για την οικογενειακή φίλη, ηλικίας 26 ετών, που φέρεται να φιλοξενούσε την 17χρονη το τελευταίο διάστημα και να «έκλεισε» το ραντεβού, έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Να σημειωθεί ότι άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 26χρονης έχει απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές για εμπλοκή σε πολύκροτη υπόθεση.

Νέο σοκ

Νέο σοκ στα Τρίκαλα με ελαιοχρωματιστή ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες. Συγκεκριμένα συνελήφθη 56χρονος που εκτελούσε εργασίες σε σχολικό συγκρότημα γυμνασίων-λυκείων της πόλης τις τελευταίες μέρες, ως μέλος συνεργείου.

Φέρεται να παρενοχλούσε λεκτικά ανήλικες μαθήτριες, οι οποίες μάλιστα τον έχουν καταγράψει και σε βίντεο.

Κατήγγειλαν το γεγονός και ο 56χρονος, σύμφωνα με το TrikalaVoice.gr, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/3) στην Α.Δ. Τρικάλων όπου και κρατείται.

Το απόγευμα δε κλήθηκαν για καταθέσεις οι γονείς των κοριτσιών και η διευθύντρια του σχολείου και την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί ο σχηματισμός δικογραφίας και να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση