Επίσκεψη Μητσοτάκη στα Καμένα Βούρλα και το «Γαλήνη» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 11:21 Επίσκεψη Μητσοτάκη στα Καμένα Βούρλα και το «Γαλήνη» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Επιθεώρησε τους χώρους όπου θα γίνει η μεγάλη επένδυση από τον «Όμιλο Μήτση»…

Τηρώντας το πρόγραμμα επίσκεψης στη Φθιώτιδα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και το Κυβερνητικό Κλιμάκιο, μαζί με τους Βουλευτές Φθιώτιδας και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στις 10:45’ έφτασε στα Καμένα Βούρλα, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον επιχειρηματία Σταύρο Μήτση, Διευθύνοντα Σύμβουλο του «Ομίλου Μήτση».

Ο «Όμιλος Μήτση» πρόσφατα μίσθωσε για 40 χρόνια ακίνητο που περιλαμβάνει εκτός από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Γαλήνη» και το υδροθεραπευτήριο «Ιπποκράτης», τα χαρακτηρισμένα ως νεότερα μνημεία ξενοδοχεία «Ράδιον» και «Θρόνιον» καθώς και το υδροθεραπευτήριο «Ασκληπιός».

Εκεί τον υποδέχτηκε μαζί με τον κ. Μήτση και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο χώρο από τον κ. Μήτση και την Πρόεδρο Χριστίνα Μήτση. Ενημερώθηκε για τα έργα, που θα γίνουν στο πλαίσιο μακροχρόνιας μίσθωσης που υπογράφηκε έπειτα από διαγωνισμό ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και στον πλειοδότη όμιλο Μήτση. Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την αξιοποίηση ιστορικών εγκαταστάσεων της λουτρόπολης και τη συνέχιση της λειτουργίας υφιστάμενων μονάδων.

Το σχέδιο προβλέπει την αποκατάσταση των εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων «Ράδιον» και «Θρόνιον» και του επίσης εγκαταλελειμμένου υδροθεραπευτηρίου «Ασκληπιός», ανακαίνιση του υδροθεραπευτηρίου «Ιπποκράτης», διατήρηση του ξενοδοχείου «Γαλήνη» με προδιαγραφές επιπέδου 5 αστέρων, αξιοποίηση και αναβάθμιση της αναγνωρισμένης ιαματικής πηγής «Γεωργαλά», καθώς και παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου, πεζοδρόμων, στάθμευσης οχημάτων και περιμετρικού δακτυλίου για τη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λαμία ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση