Φιλοζωικός Φθιώτιδας: Ανθρώπινη αλυσίδα να σωθεί ο πανέμορφος κύκνος (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 16:10 Φιλοζωικός Φθιώτιδας: Ανθρώπινη αλυσίδα να σωθεί ο πανέμορφος κύκνος (ΦΩΤΟ)

«Μια ανθρώπινη αλυσίδα για να σωθεί το πανέμορφο ζώο», αυτό πέτυχαν φιλόζωοι από τη Στυλίδα, το Λιμενικό και τέλος ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας με την υποστήριξη του Κτηνιάτρου κ. Σωτηρίου, για τη διάσωση ενός κύκνου.

Το πανέμορφο πτηνό βρέθηκε τραυματισμένο από αγκίστρι στη Στυλίδα από πολίτες και τελικά ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Στυλίδας για την περισυλλογή του.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στη Λαμία όπου με τη φροντίδα των ανθρώπων της Φιλοζωικής κατέληξε στα έμπειρα χέρια του Κτηνιάτρου, το ιατρείο του οποίου «είναι πάντα ανοιχτό για να σωθεί οποίο πλάσμα έχει ανάγκη», όπως επισημαίνει με τις ευχαριστίες του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση