Μεγάλη πυρκαγιά στη Μενδενίτσα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:16 Μεγάλη πυρκαγιά στη Μενδενίτσα - Δείτε εικόνες

Επιχείρησαν και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη…

Εξακολουθεί να καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 6:00' 

το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στην περιοχή Καραβίδια του Δήμου Καμένων Βούρλων, κοντά στη Μενδενίτσα.

Δείτε βίντεο:

Η μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και οι ρίψεις νερού από αέρος από δύο αεροσκάφη, περιόρισαν σε ένα μέτωπο τη μεγάλη πυρκαγιά που αρχικά απείλησε κατοικίες.

Οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν κι άλλο καθώς επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και το πρώτο μέλημά τους ήταν να την αποκόψουν από κατοικημένες περιοχές όπως και έγινε.

«Αυτή τη στιγμή συνδράμουν τις δυνάμεις πυρόσβεσης, μία μπουλντόζα και δύο υδροφόρες της Περιφέρειας, καθώς και ένα jcb από το Δήμο Καμένων Βούρλων και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε κι άλλα μηχανήματα αν χρειαστούν», προσθέτει  ο κ. Σανίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση