«Έφυγε» ο Παντελής Τσακίρης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 14:54 «Έφυγε» ο Παντελής Τσακίρης

Για πολλά χρόνια εκπροσωπούσε την κοινότητα των Ρομά στη Λαμία και ήταν το στήριγμά τους…

Σε ηλικία 73 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελής Τσακίρης, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν ο άνθρωπος που βοηθούσε τους Ρομά στην περιοχή της Λαμίας και όχι μόνο.

Την τελευταία 10ετια ωστόσο, ταλαιπωρούνταν με αιμοκάθαρση για αυτό και είχε απομακρυνθεί από σχεδόν όλες τις δραστηριότητες. Ωστόσο το όνομά του για περισσότερα από 25 χρόνια ήταν συνώνυμο με την προστασία των Ρομά και γενικά ήταν αυτός που μιλούσε με τις Δημοτικές Αρχές για θέματα που τους αφορούσαν.

Ο Θεός τον αξίωσε να δει εφτά παιδιά και πολλά εγγόνια και δισέγγονα. Όλοι τους συγκεντρώθηκαν, το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας για το τελευταίο αντίο.

«Δεν είχε πειράξει άνθρωπο και όλοι είχαν να λένε για την καλή του την καρδιά που νοιαζόταν για όλους και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη», λένε οι δικοί του άνθρωποι που τον αποχαιρέτισαν στην τελευταία του κατοικία, έχοντας φτάσει από πολλά σημεία της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση