Πεζοπορική διαδρομή στο Δέλτα Σπερχειού - Μαλιακού με τον Όμιλο Φίλων Δάσους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 09:27 Πεζοπορική διαδρομή στο Δέλτα Σπερχειού - Μαλιακού με τον Όμιλο Φίλων Δάσους

Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, ο Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμίας ξεκινά με πεζοπορία και παρατήρηση πουλιών στο δέλτα του Σπερχειού - Μαλιακού!

Βουβάλια & Παπιά, Φλαμίνγκο, Τσικνιάδες, Ερωδιοί... απ' όλα έχει η περιοχή μας

Κατευθυνόμαστε με τα αυτοκίνητά μας από Λαμία στην πλατεία της Ανθήλης και στις 10.30 το πρωί συγκεντρωνόμαστε και ξεκινάμε για το Δέλτα Σπερχειού Μαλιακού.

Γνωρίζουμε, αγαπάμε τις ομορφιές του τόπου μας, προσπαθούμε για την ανάδειξή τους.

Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους φίλους μας σε μια πανέμορφη διαδρομή στις εκβολές του Σπερχειού, μια διαδρομή περίπου 8 km και διάρκειας 2.30 ωρών

*Η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν για όλους και η ενημέρωση θα γίνει από το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (ΟΦΥΠΕΚΑ).

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Θα συνεχίσουμε την επόμενη Κυριακή 9/4/2023 με... ξενάγηση στις άγνωστες,πράσινες οάσεις της Αθήνας!!!
Ημερήσια εκδρομή, πεζοπορία, ξενάγηση στον Εθνικό κήπο και στο Βοτανικό Κήπος Ιουλίας και Αλέξανδρου Ν. Διομήδους στο Χαϊδάρι.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)
e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμία
www.omfidas.blog

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση