Φάρσα για βόμβα σε σχολείο της Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 09:57 Φάρσα για βόμβα σε σχολείο της Αταλάντης

Εκκενώθηκαν προληπτικά τα κτίρια του Γυμνασίου και Λυκείου…

Κακόγουστη φάρσα, το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3) στο Γυμνάσιο Αταλάντης, όταν άγνωστος προς το παρόν δράστης, τηλεφώνησε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο η οποία μάλιστα θα εκραγεί σε μία ώρα.

Ο φαρσέρ τηλεφώνησε στις 11:40’ στο κέντρο της Αστυνομίας (100). Από την εμπειρία τους οι αστυνομικοί και από τα χαρακτηριστικά της φωνής του καλούντα, ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι επρόκειτο για φάρσα, ωστόσο για αυτήν την ελάχιστη πιθανότητα που θα μπορούσε να είναι αλήθεια, το ΑΤ Λοκρών σε συνεργασία με την Υ.Α. Λαμίας προχώρησαν σε εκκένωση του κτιρίου του Γυμνασίου και του Λυκείου που είναι στο ίδιο συγκρότημα.

Η εκκένωση έγινε χωρίς να προκαλέσουν ανησυχία ή να πουν το λόγο στους μαθητές και διακριτικά ειδικός σκύλος επιθεώρησε τους χώρους όπου, όπως αναμενόταν, δε βρέθηκε κάτι.

Ο φαρσέρ μπορεί να πέτυχε το σκοπό του να χαθεί κάποια ώρα μαθήματος, ωστόσο σχηματίζεται ποινική δικογραφία και δε θα είναι τόσο δύσκολος ο εντοπισμός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση