Οι τρεις απανωτές διαρρήξεις δεν του βγήκαν σε καλό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 08:34 Οι τρεις απανωτές διαρρήξεις δεν του βγήκαν σε καλό

Συνελήφθη και κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε…

Έπιασαν τόπο οι αναζητήσεις της αστυνομίας για τον «ποντικό» που πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (29/3) «τρύπωσε» σε τρία καταστήματα, δύο καφετέριες και ένα κρεοπωλείο, στην περιοχή του Ορχομενού.

Αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τον εντόπισαν το πρωί της ίδιας ημέρας έξω από τη Θήβα και τον προσήγαγαν στο Τμήμα όπου και διαπιστώθηκε ότι ήτα ο δράστης των τριών κλοπών.

Σύμφωνα με το ΑΤ Ορχομενού που τον συνέλαβε και ανέλαβε την προανάκριση, από τα καταστήματα ο δράστης αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του συλληφθέντος και εντός του οχήματός του, βρέθηκε όντως και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση