Στυλίδα: Επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον ο τραυματισμένος κύκνος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 08:55 Στυλίδα: Επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον ο τραυματισμένος κύκνος

Ασυνείδητος ερασιτέχνης ψαράς τον είχε καρφώσει με αγκίστρι. Η αλυσίδα σωτηρίας για το πανέμορφο πτηνό…

Με μέριμνα του Λιμεναρχείου Στυλίδας, επέστρεψε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 14:30’ το μεσημέρι, στο φυσικό του περιβάλλον, ο πανέμορφος κύκνος που είχε βρεθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου τραυματισμένος από αγκίστρι ασυνείδητου ερασιτέχνη ψαρά.

Το Λιμεναρχείο είχε περισυλλέξει τον τραυματισμένο κύκνο μετά από καταγγελίες περαστικών που είδαν τον τραυματισμό του από τον ερασιτέχνη αλιέα.

Αμέσως στήθηκε ανθρώπινη αλυσίδα με τη συνεργασία και του δήμου Στυλίδας για να φτάσει μέσω του Φιλοζωικού Συλλόγου Λαμίας στο κτηνιατρείο του κ. Σωτηρίου και να επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα και πάλι υγιής στα νερά του «Καλόγηρου» πλησίον του Λιμένα Στυλίδας.

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ευχαριστεί όλους τους εμπλεκομένους για την σωτηρία του κύκνου ο όποιος ομορφαίνει την περιοχή μας με την ύπαρξή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση