Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς για τον Τάσο Χρονά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 09:10 Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς για τον Τάσο Χρονά

Συνεδρίασε διά περιφοράς το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας με μοναδικό θέμα «Απότιση φόρου τιμής στον αποβιώσαντα Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας, Αναστάσιο Χρονά».

Ομόφωνα αποφάσισε:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την τέλεση της πολιτικής κηδείας του εκλιπόντος,

2. Ο Πρόεδρος, εκ μέρους του Περιφερειάρχη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος,

3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην πολιτική κηδεία του εκλιπόντος, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,

4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος, για λογαριασμό του Περιφερειακού Συμβουλίου.

5. Η παρούσα απόφαση να αναγνωσθεί κατά την τέλεση της πολιτικής κηδείας του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να δημοσιευτεί στον τύπο.