Φθιώτιδα: Πυρκαγιά σε νταλίκα το πρωί στην εθνική οδό - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 09:06 Φθιώτιδα: Πυρκαγιά σε νταλίκα το πρωί στην εθνική οδό - ΦΩΤΟ

Πρόλαβε και απομάκρυνε τον τράκτορα ο οδηγός…

Στις φλόγες παραδόθηκε γύρω στις 06:30’ το πρωί της Παρασκευής, νταλίκα που κινούνταν στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, λίγο μετά τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Το μεγάλο όχημα κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν ένας από τους τροχούς φρέναρε και άρχισε να βγάζει καπνούς μεταδίδοντας τις φλόγες στο επικαθήμενο που ήταν φορτωμένο πατάτες.

Ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας στάθηκε ψύχραιμος κι έβγαλε το όχημά του στην άκρη, ενώ πρόλαβε να ξεκοτσάρει και να απομακρύνει τον τράκτορα ειδοποιώντας την Πυροσβεστική.

Πυροσβεστικά οχήματα από τη Λαμία έφτασαν γρήγορα στο σημείο και μέχρι τις 08:30’ παρέμεναν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που πρόλαβε να καταστρέψει μόνο μέρος του επικαθήμενου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση