Λαμία: Τέσσερις νεαροί γρονθοκόπησαν ανήλικο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 08:08 Λαμία: Τέσσερις νεαροί γρονθοκόπησαν ανήλικο

Συνελήφθησαν δύο 20χρονοι που αναγνωρίστηκαν από το θύμα - Τι υποστηρίζει η άλλη πλευρά.

Με σπασμένη μύτη, κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) 17χρονος, που όπως καταγγέλλει, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερα άτομα στην οδό Στουρνάρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30’ το βράδυ και σύμφωνα με το παιδί δέχτηκε επίθεση με γροθιές κι άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και το κάταγμα στη μύτη αλλά και άλλα σημάδια πάνω του. Όταν τον εγκατέλειψαν ειδοποίησε την Αστυνομία και υπέδειξε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο, κατά που κινήθηκαν οι δράστες και την περιγραφή τους, με αποτέλεσμα να γίνουν τέσσερις προσαγωγές.

Στο Αστυνομικό Τμήμα ο 17χρονος αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο από τους τέσσερις που του επιτέθηκαν οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 20χρονους, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ωστόσο με προφορική εντολή του γύρω στις 12:00’ το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

«Πήγαν να με πατήσουν με το μηχανάκι» - Τι λέει το ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ του LamiaReport, όπως έχει καταθέσει στην αστυνομία ένας 19χρονος από την παρέα των δύο νεαρών που συνελήφθησαν, όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος που κινούταν με ένα μηχανάκι έχοντας συνεπιβάτη έναν φίλο του, πήγε με το μηχανάκι κατά πάνω του χωρίς λόγο, κάνοντας την τελευταια στιγμή ελιγμό.

Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και τα δύο άτομα που ήταν στο μηχανάκι πήγαν να χτυπήσουν τον 19χρονο. Τότε κατέφθασαν και οι τέσσερις φίλοι του 19χρονου οι οποίοι πήγαν να τους χωρίσουν, ωστόσο το επεισόδιο εξελίχθηκε σε συμπλοκή.

Από το περιβάλλον του 20χρονου Έλληνα που συνελήφθη υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν χτύπησε τον 17χρονο, αλλά αντιθέτως μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Αναρωτιούνται επίσης γιατί δεν κλήθηκε να καταθέσει και ο νεαρός που ήταν στο μηχανάκι μαζί με το 17χρονο και όπως υποστηρίζουν θα καταθέσουν και από την πλευρά τους μήνυση για να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση