Σοκ: 22χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 08:50 Σοκ: 22χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Τον βρήκε το πρωί νεκρό η σύντροφός του.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον οικισμό "Άσπρα Σπίτια" της παραλίας Διστόμου στη Βοιωτία από το χαμό ενός 22χρονου παλικαριού, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του νωρίς το πρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 22χρονος φέρεται να κρεμάστηκε με καλώδιο από σωλήνα καλοριφέρ, βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να τον εντόπισε νεκρό η σύντροφός του γύρω στις 7:00΄ το πρωί.

Ο 22χρονος εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία της περιοχής και όλοι κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί που ποτέ δεν είχε δώσει καποιο δείγμα ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του και όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδικα ένας νέος άνθρωπος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση