Πελασγία: Σοβαρό πρόβλημα με το δρόμο στο γεφυράκι της πλαζ Αγίου Γεωργίου - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 08:24 Πελασγία: Σοβαρό πρόβλημα με το δρόμο στο γεφυράκι της πλαζ Αγίου Γεωργίου - ΦΩΤΟ

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.

Την έντονη ανησυχία του, μας επισημαίνει μέσα από το Lamia Report, για την επικίνδυνη κατάσταση που έχει περιέλθει το οδόστρωμα, στην γέφυρα πριν την πλαζ Αγίου Γεωργίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΔΕ Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας, Πρεμέτης Γιάννης:

«Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που σας έχω αποστείλει, η επικινδυνότητα του δρόμου είναι πάρα πολύ μεγάλη, καθώς έχει υποχωρήσει μέρος παραπλεύρως της γέφυρας.

Δυστυχώς, τα μεμονωμένα αλλά έντονα καιρικά φαινόμενα της περιόδου που διανύουμε, έφεραν αυτά τα αποτελέσματα και όχι μόνο σε αυτό το σημείο. Όλο το παραλιακό μέτωπο, προς την παραλία του Αγίου Γεωργίου, έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

Ήδη, εδώ και μέρες, έχω κινηθεί εγγράφως προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες,(Τεχνική Υπηρεσία Δήμου-Περιφέρειας, Κτηματική) προκειμένου να γίνει άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση, πριν συμβεί το χειρότερο.

Δυστυχώς, λόγω του αιγιαλού , εμπλέκονται αρκετές υπηρεσίες, που θα πρέπει να κινηθούν ταχέως. Θεωρώ πως η περιοχή πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.»

Πράγματι, οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση